Stöd föreningen för en aktiv Bygdegård Bli medlem

< Mer

   om...

BLI MEDLEM

Över-Enhörna Bygdegårdsförening

Över-Enhörna bygdegård är ett vackert hus som byggdes som Bygdegård redan år1937.

 

Den byggdes och startades på initiativ av grevinnan Signhild Aminoff och stiftelsen Över-Enhörna kyrkliga Syförening, dvs av bygdens starka kvinnor. Gården byggdes på kort tid och den användes sedan till alla möjliga aktiviteter, som t.ex. sykvällar, ljusstöpning, luciafirande, julgransplundring ...

Med tiden försvann den dåvarande föreningens kraft och gården överläts till församlingen som numera äger gården och hyr ut den till privatpersoner och föreningar för dopkaffe, bröllopsfester och andra arrangemang.

 

Bygdegårdsföreningen startades detta år, 2016, av några entusiaster i syfte att få gården att leva upp igen till sin forna glans – vilket innebär både att anordna trevliga aktiviteter för de som bor bygden och att restaurera byggnaden.

Redan i dagsläget planeras en hel del filmvisningar och andra aktiviteter och ansökan om bidrag till restaureringar är på gång.

 

STYRELSEN

Över-Enhörna Bygdegårdsförening

Stöd bygdegårdsföreningen för en levande Bygdegård – Bli medlem genom att sätta in 100 kr/år/person på bankgiro 696-2526 eller swish 1230691386

 

OBS! Glöm inte att skriva ditt/era namn och gärna epostadress vid inbetalning.

 

Fyll även i nedanstående formulär med dina uppgifter för vårt medlemsregister när du har betalat medlemsavgiften. Då vi ser att det är betalt mejlar vi en bekräftan om ditt medlemskap till dig.

* Obligatorisk

© ÖVER-ENHÖRNA BYGDEGÅRDSFÖRENING

Stöd föreningen

Bli medlem

Stöd föreningen

för en aktiv Bygdegård

> Bli medlem